Hoe word ik lid?

UPDATE: De inschrijvingen voor de Kapoenen en de Welpen zitten spijtig genoeg volledig vol. Je kunt je op de wachtlijst zetten, indien er een plaatsje vrijkomt worden de mensen op de wachtlijst in chronologische volgorde (eerste op de lijst, tweede, …) gecontacteerd.

Inschrijving scoutsjaar 2021-2022

Een eerste kennismaking met onze werking vindt plaats op 18 september 2021 op Début de Saison. Meer info op de facebookpagina: https://www.facebook.com/ScoutsSintjanOostende

De activiteiten gaan steeds op zondag, van 13u45 tot 17u30  @Lindenlaan 30B

Schrijf je in en krijg onnmiddellijk de scoutsmicrobe te pakken! Als je op de scouts aankomt zal je meteen leiding zien staan, die zullen je naar de juiste tak helpen. Inschrijven kan vanaf onze startdag (18 september 16u00-19u00). Hier zal er ook leiding van het secretariaat aanwezig zijn op jullie verder te helpen.

Je kan spijtig genoeg niet meer proberen alvorens in te schrijven wegens grote wachtlijsten.

Hoe inschrijven

Reeds lid bij de scouts?

• Individuele steekkaart jaarlijks controleren
  • 40 euro storten op het rekeningnummer: BE36 7509 4937 0181
    Vermelding: naam en tak
  • Zorg dat je uniform in orde is!

Nieuw lid?

Individuele Steekkaart

1. Vul je gegevens in via deze link.
  2. Vul de individuele steekkaart in en geef die af op het secretariaat.
    De individuele steekkaart kan u hier downloaden.
    Geen printer? Wij hebben een aantal afgedrukte exemplaren liggen.

Lidgeld

Het lidgeld (40 euro) moet gestort zijn op het rekeningnummer:  BE36 7509 4937 0181

Vermelding: naam en tak

• Eerste t.e.m. tweede leerjaar  – KAPOEN
  • Derde t.e.m. vijfde leerjaar –  WELP
  • Zesde leerjaar t.e.m. tweede middelbaar  – JONGVERKENNER
  • Derde middelbaar t.e.m vijfde middelbaar  – VERKENNER

(!) Zodra wij het online formulier + individuele steekkaart op papier + lidgeld ontvangen hebben, is de inschrijving voltooid.

(!) Betaal niet alvorens bevestiging gekregen te hebben dat er plaats is.

(!) Onze scouts biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van verminderd lidgeld. Laat dit weten aan het secretariaat.

Uniform

Dit is te verkrijgen bij het secretariaat, kom zeker langs! Wij werken ook met een tweedehandssysteem.

Meer informatie over het uniform kun je hier terugvinden.

Als je vragen hebt, kan je ons contacteren via e-mail: secretariaat@scouts-sintjan.be

Aarzel ook niet om ons aan te spreken.
Stevige linker,

Levenslustige Apella – Saartje Decaluwe