Inschrijving scoutsjaar 2020-2021

Een eerste kennismaking met onze werking vindt plaats op 19 september 2020 op Début de Saison. Meer info op de facebookpagina: https://www.facebook.com/ScoutsSintjanOostende

De activiteiten gaan steeds op zondag, van 13u45 tot 17u30  @Lindenlaan 30B

(onder voorbehoud wegens corona)

Een keertje proberen? Kom gerust eens meedoen om te kijken of je de scoutsmicrobe te pakken krijgt. Als je op de scouts aankomt zal je meteen leiding zien staan, die zullen je naar de juiste tak helpen. Inschrijven kan vanaf onze startdag ( 19 september). Hier zal er ook leiding van het secretariaat aanwezig zijn op jullie verder te helpen.

Je kan twee keer komen zonder dat je bent ingeschreven. Vanaf de derde keer moet je wel ingeschreven zijn, zo ben je verzekerd tijdens alle activiteiten. Wie niet volledig ingeschreven is, is ook niet verzekerd.

Hoe inschrijven

Reeds lid bij de scouts?

• Individuele steekkaart jaarlijks controleren
  • 40 euro storten op het rekeningnummer: BE36 7509 4937 0181
    Vermelding: naam en tak
  • Zorg dat je uniform in orde is.

Nieuw lid?

Individuele Steekkaart

1. Vul je gegevens in via deze link.
  2. Vul de individuele steekkaart in en geef die af op het secretariaat.
    De individuele steekkaart kan u hier downloaden.
    Geen printer? Wij hebben een aantal afgedrukte exemplaren liggen.

Lidgeld

Het lidgeld (40 euro) moet gestort zijn op het rekeningnummer:  BE36 7509 4937 0181

Vermelding: naam en tak

• Eerste t.e.m. tweede leerjaar  – KAPOEN
  • Derde t.e.m. vijfde leerjaar –  WELP
  • Zesde leerjaar t.e.m. tweede middelbaar  – JONGVERKENNER
  • Derde middelbaar t.e.m vijfde middelbaar  – VERKENNER

(!) Zodra wij het online formulier + individuele steekkaart op papier + lidgeld ontvangen hebben, is de inschrijving voltooid.

(!) Onze scouts biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van verminderd lidgeld. Laat dit weten aan het secretariaat.

Uniform

Dit is te verkrijgen bij het secretariaat, kom zeker langs! Wij werken ook met een tweedehandssysteem.

Meer informatie over het uniform kun je hier terugvinden.

Als je vragen hebt, kan je ons contacteren via e-mail: secretariaat@scouts-sintjan.be

Aarzel ook niet om ons aan te spreken.
Stevige linker,

Levenslustige Apella – Saartje Decaluwe