Inschrijving scoutsjaar 2018-2019

De eerste activiteit is op 22 september 2018 om 13u45 aan de lokalen aan de Lindenlaan.

De volgende activiteiten vallen steeds op zondag ( vanaf 30 september) telkens van 13u45 tot 17u30.

Een keertje proberen?
Is het de eerste keer dat je naar de scouts komt?Vul dan zeker dit formulier in in
Je bent meer dan welkom! Kom gerust eens meedoen om te kijken of je de scoutsmicrobe te pakken krijgt. Als je op de scouts aankomt zal je meteen leiding zien staan, die zullen je naar de juiste tak helpen.
We spreken elke zondag af om 13u45 aan de scouts lokalen bij de lindenlaan.

Je kan twee keer komen zonder dat je bent ingeschreven. Vanaf de derde keer moet je wel ingeschreven zijn, zo ben je verzekerd tijdens alle activiteiten. Je moet gewoon een inschrijvingsformulier aan de leiding vragen.

Wie niet volledig ingeschreven is, is ook niet verzekerd.

Als je vragen hebt, kan je altijd de groepsleiding contacteren via e-mail: groepsleiding@scouts-sintjan.be. Kom gerust eens langs bij het secretariaat voor meer informatie.

Om ingeschreven te zijn, moeten er 3 zaken in orde zijn, namelijk:

1. Het lidgeld (40 euro) moet gestort zijn op het rekeningnummer ( voor 23 oktober 2017):

750-9493701-81 (IBAN = BE36 7509 4937 0181 en BIC =AXABBE22)

met vermelding van naam en tak

(2011-2012 = kapoenen / 2008-2010 = welpen / 2005-2007 = jongverkenner / 2002-2004 =verkenner)

2. De Individuele steekkaart moet ingevuld en afgegeven worden op het secretariaat.

De individuele steekkaart kan u [ hier ] downloaden.

3. Het uniform moet perfect in orde zijn.

Het uniform bestaat uit een trui (kapoenen en welpen) of een hemd (jongverkenners en verkenners) met alle tekens er opgenaaid en een das.

3. Document terugbetaling stad Oostende invullen

Je kan 10 euro terug krijgen van Stad Oostende als je dit document invult en ons terug bezorgt

Wist u dat je een deel van het lidgeld kan terugkrijgen via Stad Oostende en via u eigen Mutualiteit. Ga zeker langs voor meer informatie bij uw mutualiteit.  Bij het christelijke mutualiteit kan u een aanvraag tot terugbetaling indienen, waardoor wij, de jeugdvereniging, een formulier moeten invullen en ondertekenen. Het ondergetekende formulier moet u dan zelf indienen bij de CM.

Via stad Oostende kan je ook een aanvraagformulier invullen voor terugbetaling lidgeld voor Oostendse jongeren tot maximaal 18jaar, aangesloten bij een erkende Oostendse jeugdvereniging. Het betaald een deel van het lidgeld terug. Het wordt eenmalig toegekend per werkjaar en bedraagt maximum 10 euro. Wat moet je daarvoor doen?  Vraag het formulier aan het secretariaat, vul het in en wij bezorgen ze terug aan de dienst jeugd.