Kampinformatie 2021

Beste ouders, leden & sympathisanten

Dit bericht bevat de digitale versie van het kampseintje, waar alle info ivm kamp in staat, alsook de inschrijvingslink.

Groot kamp

Dit jaar gaan we op kamp naar Dohan. De kapoenen gaan op kamp van 3 tot 8 augustus, de welpen, jongverkenners en verkenners van 3 tot 14 augustus.

Inschrijving kamp

Om uw kind volledig in te schrijven voor kamp moeten er twee dingen gebeuren:

  1. Vul onderstaande google form in. Heeft u meerdere kinderen? Vul het dan meerdere keren in. 1 keer invullen per lid.
    https://forms.gle/1e6A8mEsTae2aqjU7
  2. Stort de kampprijs op onze rekening met de vermelding ‘naam kind + tak’. Voor kapoenen bedraagt de kampprijs 100 euro, voor de welpen, jongverkenners en verkenners 175 euro. Het rekeningnummer van de scouts is BE36 7509 4937 0181.

Even een herhaling van de takken:

  • Kapoenen: 1e en 2de leerjaar
  • Welpen: 3de, 4de en 5de leerjaar
  • Jongverkenners: 6de leerjaar, 1e en 2de middelbaar
  • Verkenners: 3de, 4de en 5de middelbaar

Het carpool-systeem

Ook dit jaar gaat ouderdag helaas niet door. Er mogen geen externen op het kampterrein komen.

De kapoenen gaan een week mee op kamp. De welpen, jongverkenners en verkenners twee weken. Op zondag 8 augustus organiseren we daarom een carpool-systeem. Wij zorgen voor een mooie kiss & ride zone waar wij met de kapoentjes op jullie zullen wachten. Om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen kun je via het inschrijvingsformulier (hier boven vermeld) aanduiden of je kan rijden en hoeveel kindjes er mee kunnen. Laat het ons ook zeker weten als er specifieke kindjes makkelijker zijn om mee te nemen (bijvoorbeeld omdat het buren zijn). Hieruit maken wij dan een carpoolsysteem en laten het jullie zo snel mogelijk weten. Een kaartje met de wegbeschrijving staat in het seintje.

Enkele ouders vroegen zich gisteren ook af: “wat als ik een kindje heb in de kapoenen en iemand bij de welpen?” De kiss en ride bevindt zich op een afstandje van het kampterrein. De andere leden zullen de auto’s dus niet zien.

Het seintje

In de link hieronder zit het seintje. Hierin staat alle specifieke info. Heeft u toch nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Kampseintje 2021

Er zijn ook seintjes gedrukt. Als u een fysieke versie wilt, al is het maar om voor de kleurplaten of de herinnering, laat ons zeker ook iets weten en wij zorgen ervoor dat het tot bij jullie komt!

Wij hebben er alvast heel erg veel zin in. Tot op kamp!

Een stevige linker

De leidingsploeg