COVID: Aflassing van activiteiten

Beste ouders

Deze avond hebben we met onze leiding een online groepsraad gehad. De verstrengde maatregelen zorgen er voor dat we heel wat extra dingen in overweging moeten nemen. We hebben daarom ook vanavond beslist om de scouts voor twee weken on hold te zetten. De komende twee weken, dus ook morgen 18 oktober, zijn er geen activiteiten. Na twee weken evalueren we de situatie en horen jullie van ons.

We doen dit uit eigen initiatief en verantwoordelijkheidszin om verdere verspreiding van het virus af te remmen. We beseffen dat dit een drastische en zeer late beslissing is. Dat doen we echt tegen onze goesting, maar de gezondheid van onze kinderen en leiding primeert. Om het met de woorden vanop de persconferentie te zeggen: “we zijn gesteld op vrijheid en we zijn gesteld op gezondheid, maar zonder gezondheid is er geen vrijheid”.

We willen spelen, ravotten en genieten.
Dat doen we, zo snel als mogelijk weer.

 

Veel groeten
De leiding