Début de Saison

Na een schitterend kamp in Stavelot staat het nieuwe scoutsjaar voor de deur! En aan het begin van een scoutsjaar hoort natuurlijk een startdag. Bij deze willen wij u heel graag uitnodigen op Début de Saison op zaterdag 22 september.

De dag verloopt als volgt: om 13u45 is er een groepsspel voorzien voor alle leden, nieuwe en oude bekenden. Na het spel keren we terug naar de scoutslokalen voor de traditionele oversmijting rond 16u30. Vanaf 19u kan u aanschuiven voor heerlijke kip met frietjes! Na het eten kan je genieten van een paar gezellige live-optredens.

Voor een volwassene betaal je 14 euro en voor de kinderen (tot 12 jaar) 10 euro!
Inschrijven kan via deze link:https://goo.gl/forms/WZJLMOKg3KYcRWgw1

Bij dezen bent u dus van harte welkom op onze startdag!

Tot dan!