Corona

UPDATE: ALLE ACTIVITEITEN GAAN WEER DOOR ZOALS NORMAAL, VOEL JE JE ZIEK DAN BLIJF JE THUIS.

LAATSTE UPDATE VAN DEZE PAGINA: 23/09

Wat een jaar, maar…

Het is bijna gedaan gedaan! Corona is nog steeds in ons land maar een pak minder, waardoor onze werking kan terugkeren naar normaal.

Bubbels
Een veelgebruikt woord dat jammergenoeg nog niet uit ons leven is… O
ok wij werken weer met bubbels, verschillend per tak. Voor de Kapoenen en Welpen (-12) zijn er telkens 2 bubbels van 25, dus max 50 kinderen per tak. Bij de Jongverkenners en Verkenners zitten we nog gebonden aan onze bubbels van 10 personen met telkens een limiet van 40 kinderen per tak. Maar dit wilt niet zeggen dat je je niet rot kan amuseren binnen je eigen bubbel.

De bubbels zijn zoals ze een tijdje geleden waren, maximaal 10 per bubbel. Dit brengt ons terug naar een maximum van 4 bubbels per tak, ofwel 40 inschrijvingen per tak.

Uuraanpassing
De uren zijn voor alle takken gelijk (met uitzondering van de Verkenners). De activiteit duurt tot 17u00 in plaats van 17u30, we wijzigen dit zo snel mogelijk naar de normale uren eens we er opnieuw de capaciteit voor hebben of als de bubbels terug groeien.

We vragen wel om deze uren extra goed te respecteren en op tijd te komen.
Indien je later bent, contacteer zeker een leiding uit de tak van je kind.

TakStartuurEinduurLocatie
Kapoenen13u4517u30Scoutslokalen
Welpen13u4517u30 Scoutslokalen
Jongverkenners13u4517u30 Scoutslokalen
Verkenners13u4517u30 Scoutslokalen

Hygiëne
We vragen om steeds eigen mondmaskers mee te nemen. Wie water wilt neemt best z’n eigen drinkfles mee, deze kunnen wij altijd zelf hervullen. Het is tijdelijk niet mogelijk om een 4-uurtje te kopen dus indien uw kind graag een 4-uurtje heeft zal hij/zij dit zelf moeten meenemen van thuis. Wij kijken voor handgel maar zelf een extra flesje meenemen is zeker geen slecht idee.

Inschrijvingen
We willen vooraf vragen om ons te laten weten dat uw kind komt. Dit kan via een google form die we online doorsturen. Die zal telkens op dinsdagavond verschijnen op de facebookpagina en via mail.

We verwachten dat dit TEN LAATSTE tegen donderdagavond 22u wordt ingevuld. Zo kunnen de zaken nog praktisch regelen. Als alle groepen heel groot zijn kunnen we bv een activiteit nog op verplaatsing laten doorgaan.

Enkel voor de JV’s en VK’s
Kom zeker met de fiets. Activiteiten die te druk zijn kunnen last minut veranderen en toch op locatie door gaan. Wij willen ons heel hard inzetten dit jaar om dit alles zo goed mogelijk te laten verlopen dit jaar. We willen jullie medewerking vragen om dit alles zo vlot mogelijk te laten verlopen. Het vergt een inspanning van beide kanten maar samen kunnen we er een fantastisch scouts jaar van maken!

Stevige linker,
De voltallige leidingsploeg